Essilor felületkezelések és rétegek

Az akciós szabályzat letölthető itt.

A Varilux Mester üzletekben az Essilor által kínált felületvédelem teljes palettája megtalálható.

Optifog

A párásodás gondot okoz változó környezeti viszonyok esetén (amikor hidegből meleg helyiségbe lépünk, vagy klimatizált helyiségből meleg és párás időbe megyünk ki), a szabadban sportolás közben, de beltérben is forró étel-ital fogyasztásakor vagy főzés közben. Zavaró lehet munka közben, különösen életmentő és nagy precizitást igénylő munkavégzés esetén (pl. orvosoknál műtét közben). Ezekre a problémákra nyújt megoldást az Optifog szemüveglencse. Ezek a lencsék olyan új generációs lencsék, amelyek valóban tartós páramentességet biztosítanak viselőik számára és használatuk is rendkívül egyszerű.

További információk az Optifog lencsékről >>

Crizal Prevencia

A Crizal Prevencia szemüveglencsék kiszűrik a káros UV sugarak mellett a káros nagyenergiájú kék fény tartományt is, azaz az ibolya-kék fényt, miközben az életfunkciókhoz elengedhetetlen türkiz-kék fényt átengedik a szemüveglencsén. Ezáltal hozzájárulnak a szem idő előtti öregedésének megelőzéséhez, miközben komplex védelmet nyújtanak a tiszta látás 5 ellensége: a tükröződés, az ujjnyomok, a karcok, a por és a vízcseppek ellen.

További információk a Crizal Prevencia lencsékről >>

Crizal Forte UV

Az egyedülálló Crizal Forte UV réteggel ellátott szemüveglencsék az első olyan szemüveglencsék, amelyek mind a lencse első, mind a hátsó felületén maximális védelmet nyújtanak a visszaverődő káros UV sugarak ellen. A tiszta látás öt ellenségének legyőzésével tökéletesen tiszta és éles látást biztosítanak.

További információk a Crizal Forte UV lencsékről >>

Transitions

A Crizal Transitions szemüveglencsék tartósan biztosítják a tiszta, éles látást és automatikusan alkalmazkodnak a változó fényviszonyokhoz beltérben és kültéren egyaránt: tökéletesen átlátszóak beltérben és gyorsan sötétednek kültéren, miközben ellenállnak a karcoknak, szennyeződéseknek és pornak, ugyanakkor vízlepergetők és kiszűrik a szembe érkező káros UV sugarakat is. Háromféle színben kérhetők: barna, szürke és szürkészöld.

További információk a Crizal Transitions lencsékről >>

Xtractive

A Crizal Transitions XTRActive szemüveglencse olyan alkalmazkodó szemüveglencse, amely kültéren extra sötétre színeződik, gépkocsiban is használható, és beltérben kellemes világos árnyalatot vesz fel. Háromféle színben kérhető:barna, szürke és szürkészöld.

További információk az Xtractive lencsékről >>

Xperio

Amikor a természetes fény vízszintes és sima felülettel érintkezik (víz, hó, jég, karosszéria, szélvédő stb.), visszatükröződik és zavaró, vakító érzést okoz. Az Xperio polarizált szemüveglencsék az ilyenkor keletkező polarizált fényt egy speciális szűrő segítségével kiszűrik, kiküszöbölve ezáltal a veszélyes vakító fénysugarakat, ugyanakkor sokkal élethűbb látásélményt nyújtanak, mint a hagyományos napszemüveg lencsék. Az Xperio lencsék számos divatos színben rendelhetők.

További információk az Xperio lencsékről >>